Boliger i naturskøn landsby tæt på Kolding

21 moderne rækkehuse i Krohaven på Mejerivej

21 nye boliger i skønt naturområde

AAB Kolding opfører 21 nye familieboliger i Ødis - en aktiv landsby med skøn og varieret natur

Flyt til moderne rækkehuse, som tilgodeser mennesket i deres forskellige livsfaser. Mejerivej er beliggende i den sydlige del af Ødis og på østsiden af Ødis Sø.

Rækkehusene bliver i forskellige størrelser med 2-3-4 værelser med praktiske løsninger som tilgodeser en moderne livsstil. Private opholdsarealer, mulighed for parkering ved boligen samt gæsteparkering.


21

Boliger

Moderne rækkehuse i forskellige størrelser.

12

Landligt idyl, tæt på Kolding

12 km sydvest for Kolding

3

Forskellige boligtyper

Vælg mellem en 2, 3 eller 4 værelses bolig på hhv. 85 m2, 93 m2 eller 97 m2


Ødis - En aktiv landsby

Dejlig naturområde tæt på Kolding

Ødis er beliggende ca. 12 km sydvest for Kolding i et dejligt naturområde med Ødis sø mellem Fovslet og Drenderup skov. Ødis har institutioner såsom børnehave med integreret vuggestue.

Der er skole med klassetrin fra 0. til 6. klasse, plejecenter og kirke. Udover dette har Ødis et rigt foreningsliv samt rig mulighed for andre aktiviteter, som kendetegner en aktiv landsby.


Er du interesseret?

Byggeriet er i fuld gang. Vi er begyndt at leje boligerne ud - men hvis du er interesseret og  er du ikke allerede skrevet op hos Bovia, kan du gøre det her: https://bovia.dk/skriv-mig-op.aspx 

 

 

 

Vil du på venteliste?

Disse boliger udlejes efter de normale ventelisteregler. Vi har oprettet en aktiv venteliste til dem, der er interesserede i boligerne på Mejerivej, som du kan skrive dig på allerede i dag.

Du skal skrive dig op som aktivt boligsøgende hos Bovia og markere de boliger, du er interesseret i - er du ikke allerede skrevet op hos Bovia, kan du gøre det nu på www.bovia.dk


Grunden:
Krohaven (Mejerivej) er beliggende i den sydlige del af Ødis. Grunden afgrænses i en kile af Steppingvej og Mejerivej.
Visionen med byggeriet er, at det kan være med til at danne rammen for et trygt og anvendelig område, hvor der kan skabes et miljø for fællesskab, uden at det går udover mulighed for kunne trække sig tilbage til de private terrasser, som hører med til rækkehusene.
Vi vil forsøge at skabe et grønt miljø, med blandt andet et regnvandsbassin, som kan indbyde til udeliv.
Det er tilladt at holde en hund eller kat i boligerne i Krohaven 
Vi håber, at området og de moderne boliger kan henvende sig til alle mennesker i deres forskellige livsfaser.

Rækkehusene:

Der bliver i alt 21 rækkehuse. 10 x 2-værelses rækkehuse (85 m2), 6 x 3-værelses rækkehuse (93 m2) og 5 x 4-værelses rækkehuse (97 m2).
Rækkehusenes indretning bliver moderne, med køkkenalrum/stue, bryggersfunktion i entre, gode størrelser på værelser samt et badeværelse.
I nogle af rækkehusene er der mulighed for indretning af et ekstra værelse, ligesom der i nogle rækkehuse er en hems.  
Der er terrasse foran rækkehuset samt ved havesiden. Der bliver mulighed for parkering af én bil ved eget rækkehus samt gæsteparkering i området.

Boligerne

Funktionel indretning - gode materialer

Boligerne opføres i gode materialer og med en moderne indretning. Store panoramavinduer skaber en god sammenhæng til naturen og de grønne fællesarealer. Et luftigt køkkenalrum udgør boligens hjerte.

Alle boligerne bliver energivenlige med et moderne ventilationsanlæg, som giver et godt indeklima. Boligerne er indrettet med 2-4 værelser og varierer i størrelse fra 85, 93 og 97 m2.


Pris og Plantegninger på rækkehusene

Den 15. april er boligerne klar til indflytning. Nedenfor kan du se plantegningerne af de rækkehuse som kommer i Krohaven. Det betyder at du nu kan se en mere præcis gengivelse af indretningen - vær dog opmærksom på, at der kan forekomme små variationer. 

Krovænget 3                      

Krovænget 5, 7 og 9

Krovænget 6 og 8

Krovænget 10

Krovænget 11

Krovænget 15 og 21

Krovænget 17, 23, 25 og 27

Krovænget 4, 19 og 29

Mejerivej 2

Mejerivej 10

Mejerivej 2A og 10A

Hvis du vil vide mere om rækkehusene, såsom huslejeniveauet, regler for boligafdelingen, kan du finde det ved at trykke her

 

Status på byggeriet 

Nedenfor kan du se hvem som bygger for os. 

Bygherre: AAB Kolding  
Bygherrerådgiver: Bovia og Rambøll 
Totalentreprenør: Junge Byg A/S
Arkitektfirma: Sand & Lundgaard  
Ingeniørfirma: DRIAS  

April 2023 
Jordarbejdet og støbning af fundamentet er godt i gang 
Vi håber, at vejrguderne er med os. 

         

 

Juni 2023
Bygningerne skyder langsomt op af jorden, og man begynder at kunne danne sig et billede af, hvordan Krohaven kommer til at se ud.